WU Postal 2016 Program

Western Union kao vodeća svetska kompanija za elektronski transfer novca veliku pažnju posvećuje radu na unapređenju kvaliteta usluge. Negujući odnos sa svojim klijentima ali i svim zaposlenima koji pružaju WU uslugu u više od 200 zemalja sveta na preko 500.000 lokacija, Western Union se trudi da svakoga dana bude još uspešniji kako bi odgovorio rastućim zahtevima tržista.

U prilog tome, Montenegro Transfers, platna institucija Western Uniona, realizovao je WU Postal 2016 program čiji je cilj bio da se zaposlenima na lokacijama pruže dodatne informacije o Western Unionu kao i da se prepoznaju i nagrade najuspešniji službenici/operateri po broju realizovanih WU transakcija.

Ove godine program je trajao u periodu od 01.01. do 31.10., učestovalo je oko 335 saradnika, iz 86 poštanskih jedinica u preko 52 mjesta/grada. Finalna svečanost održana je 9.12.2016. u Hotelu "Hilton" i okupila je 36 saradnika! Istakli bismo da su ove godine službenici/operateri dali nemjerljiv doprinos uspješnoj realizaciji programa a mnoge WU klijente učinili lojalnima svojoj lokaciji.

« Pročitajte sve vesti