WU&YOU 2016 Program

Western Union kao vodeća svetska kompanija za elektronski transfer novca veliku pažnju posvećuje radu na unapređenju kvaliteta usluge. Negujući odnos sa svojim klijentima ali i svim zaposlenima koji pružaju WU uslugu u više od 200 zemalja sveta na preko 500.000 lokacija, Western Union se trudi da svakoga dana bude još uspešniji kako bi odgovorio rastućim zahtevima tržista.

U prilog tome, Montenegro Transfers, platna institucija Western Uniona, realizovao je WU&YOU 2016 program čiji je cilj bio da se zaposlenima na lokacijama pruže dodatne informacije o Western Unionu kao i da se prepoznaju i nagrade najuspešniji službenici/operateri po broju realizovanih WU transakcija. Ove godine program je trajao tri mjeseca od 01.06. do 30.08., učestovalo je oko 330 operatera, sa preko 170 lokacija banaka i Autobuske stanice Podgorica, iz poslovne mreže Montenegro Transfersa.

Finalna svečanost održana je 17.11.2016. u Hotelu Hilton, okupila je 105 predstavnika Agenata ! Istakli bismo da su ove godine službenici/operateri dali nemjerljiv doprinos uspješnoj realizaciji programa a mnoge WU klijente učinili lojalnima svojoj lokaciji.

« Pročitajte sve vesti